May
20

Alfa Romeo in Primavera – 2015

arcs_skup_2015_bud3_naslovna_38Stagione è aperto, Alfisti su na Huji! Pre nego što najiskrenije pohvalim skup i organizaciju, kao i broj okupljenih vozila i ljudi, hteo bih da se svi zajedno pozabavimo jednom malo sitnicom. Naime, ljupke i komumikativne devojke su u promotivne svrhe delile letke o popustima koji su sada na akciji za 500L. Recikliraj stari auto i dobiješ popust. Da li je to bio pokušaj crnog humora? Pobogu, marketing gurui Srbije, lupite sebi šamar, ovo je skup ljubitelja automobila, a ne reciklažna meka.

arcs_skup_2015_bud3_naslovna_11Znam da to možda i nije tako strašno kako sam ja predstavio, ali mislim da je neprimereno. Zašto nisu promovisali akciju jeftinijeg servisa za starija vozila ili jeftinije delove ili bilo šta drugo, ali reciklažu… Nema smisla. S druge strane, skup je bio odličan sa dosta zanimljivih vozila i takmičenja. Najzanimljivije je bilo na stazi gde su se Alfe muški vozile. Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji… Žive bile Alfe, mnogo ih volimo, toliko da ih nikad ne bismo reciklirali.

 

Autor: Vukašin Medić

Fotografije:Vukašin Medić

 


Facebook Komentari

Comments

Komentari

 1. vlado kaže:

  gospodin autor izgleda nije bio prisutan ceo skup ili nije upucen u sve ili nije pogledao sve flajere ili nije pazljivo gledao flajere ili neprati forum ili ……..

 2. vlado kaže:

  U svakom slucaju pozdrav za njega :-)

Ostavite komentar

Budi u toku

 • Facebook
 • Twitter
 • Flickr
 • YouTube
 • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates