May
14

Wörthersee 2013 – Faaker See

worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_1Nakon vožnje kroz predele koji neverovatno podsećaju na reklame za Milka čokoladu stižemo na još jedno poznato mesto, malo jezero sa velikim parkingom i čuvenom Turbo krivinom – Faaker See.
worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_2Kao i uvek, parking je pun, a prvo nailazimo na tri nemačka mk3 golfa. Iako su automobili sjajni, kompletan look sa uvučenim točkovima i preteranim spuštanjem pozadi otišao je malo predaleko.
worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_7U prvom redu na Faaker See-u je i Scirocco Mk1 firme koja se bavi točkovima, mcp1.de, na kontra montiranim BBS RS 17, koji definitivno ulazi u top 10 ove godine. Kad smo kod top automobila, zeleni Mk3 kabrio iz Club Golf Île-de-France jedna je od dve najbolje trojke koje smo imali prilike da vidimo.
worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_11Na sredini parkinga „zi germans” koriste vrlo kul T2 kombi kao štand za prodaju Sourkrauts majica. Pomalo zabačeni u zadnjim redovima dočekali su nas Englezi sa tri jako ozbiljna auta: Mk2, jetta i Mk1 koji, naročito tako parkirani zajedno, izgledaju nerealno.
worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_6Kako sunce zalazi, tako se i pažnja preusmerava sa parkinga na ulicu poznatu kao Turbo krivina. Samo što smo namestili stolice u prvi red, ovo mesto je opravdalo svoj nadimak – pored nas je progrmela Bar-tek AWD dvojka VR turbo i ostavila nas u potpunoj neverici. Nažalost, kako to obično biva, zabavu su ubrzo priveli kraju gospoda Polizei.
worthersee_2013_p2_bud3_naslovna_10Već je bilo kasno, a ujutru je trebalo poraniti u Reifnitz, na jedan od kultnih skupova – Low familia, ove godine u dvorištu kod „babe“.

Autor: Kusse Kru

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates