navak_trackday_bud3_naslovna_2Sportsko-rekreativno-vojno-civilno-ugostiteljsko-medicinski objekat maksimalne zaštite NAVAK je ponovo otvorio svoja vrata, i to prvi put ove godine, za sve voljne da testiraju svoje vozačke sposobnosti. Nije bilo mnogo vozila, ali je zato bilo neočekivanih gostovanja, i to puta dva.
navak_trackday_bud3_naslovna_1Pored redovnih korisnika usluga NAVAK track day-a, na spisak su se upisala, ni manje ni više, nego dva KTM X-BOW-a. Prosto neverovatan prizor za zemlju Srbiju. Zatim, tu je bio i jedan E46 M3, DS3 Racing, kog smo vam predstavili početkom godine, nekoliko Mica, ludaci u malom N-u i ostala gospoda.
navak_trackday_bud3_naslovna_3Svako je, manje-više, vozio za sebe i svojim tempom, osim već pomenutih N-ovaca, koji su imali svoj mali show na stazi.
navak_trackday_bud3_naslovna_4KTM-ovi su bili interesantan prizor, prelep za slikanje, ali smo stekli utisak da je to moglo mnogo brže i agresivnije da se vozi. Kasnije su nam rekli da je staza bila prilično klizava zbog kiše koja je pre neku noć nanela tanak sloj peska, pa je većina bila „uplašena“ nepredvidivim ponašanjem automobila. Ali ne i mali N.
navak_trackday_bud3_naslovna_5Da li pojava KTM-ova znači da se neko u Srbiji usredsredio na track day događaje? Da li se naša priča sa prvog ovakvog događaja obistinila? Da li nama u krv ulazi track day kultura? Meseci ispred nas će verovatno biti još zanimljiviji…

 


Facebook Komentari

Comments

Komentari

 1. Milos DTM kaže:

  Svaka caS, Ćko, daj sad da vidimo još DriftA :D

 2. Gedora kaže:

  BravoU! :)

 3. ni.st kaže:

  A tek oni posle sto su bili, zlooooo :D

 4. Dragan kaže:

  Extra slike i tekst, kao i uvek momci :)
  Bilo je odlicno, i veoma zanimljivo :)
  Da, da, posle je doslo jedno 8 milion konja u desetak automobila, bolest :))

Ostavite komentar

Budi u toku

 • Facebook
 • Twitter
 • Flickr
 • YouTube
 • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates