May
03

Montenegro Racing – Plavnica 2013

plavnica_bud3_naslovna_1Preko 200 automobila iz čitave Crne Gore okupiralo je parking kompleksa Plavnica, dok je blizu 1000 posjetilaca uživalo u razgledanju zanimljivih automobila (pored kojih su ponosno pozirali vlasnici). Izbor izloženih automobila pokrivao je sve brendove, od Alfe do Škode, bukvalno…
plavnica_bud3_naslovna_4plavnica_bud3_naslovna_3plavnica_bud3_naslovna_6Od spuštenih BMW-a do značajno modifikovanih Audija, Alfi, VW Golfova… Svako je mogao pronaći svog favorita. Zaboravite mat-crne felne, ove sezone definitivno su hit felne u živim bojama, u šta su se mogli uvjeriti posjetioci skupa.
plavnica_bud3_naslovna_2Visokooktansku atmosferu podgrijavao je DJ Funkgrudin pažljivim izborom muzike kao i poneki motorista turiranjem svog „japanca“ do 15.000 obrtaja.
plavnica_bud3_naslovna_5plavnica_bud3_naslovna_7Bilo da se palite na spuštena kola, drečave felne, spojlere, chip-tuning, japance, francuze, njemce, italijane… Okupljanje na Plavnici je mjesto za vas, a atmosferu najbolje prikazuje ovaj kratki video.

Autor: Nikola Vujošević
Montenegro-racing.com

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates