Jun
20

Ritmos Españoles – Seat Leon Cupra

Španci su u svetu poznati kao kreatori inkvizicije, sijeste i sombrera. Mračno doba inkvizicije, srećom, nije se održalo, a sijesta predstavlja najgoru noćnu moru Angele Merkel, jer ko još pravi pauzu za dremku usred radnog dana?! Možda ih je upravo ta dremka ispod velikog šešira inspirisala da naprave kvazi-porodičan auto minivenolikog izgleda, i da u njega stave turbo motor? Samo što se ova priča tu ne završava…
Potrebno je znati da Leon Cupra vodi poreklo od Audija S3 i Golf R-a, jer se u njihovoj osnovi nalazi ista platforma, a koriste i identični 2.0 TFSI agregat. Ok, nije baš identičan. Seat je, kao slabija karika u VAG korporaciji, izvukao “deblji” kraj, pa se u Cupra-u pakuje nešto manje konja nego u prethodna dva navedena.
Samo 240KS?! reče vlasnik i upali Google.
Išlo se redom, ništa se nije preskakalo i vodilo se računa o svakom detalju, zato i ne čudi što su se prve modifikacije odnosile na poboljšanje disanja motora (oil catch can i kompletan SuperSprint izduv od turbine do kraja), pa je tek onda usledilo remapiranje ECU-a na osnovu modifikacija koje su rađene.
Vizuelno nema mnogo detalja koji bi ovu Cupra-u vidno istakli među drugim, čak ni u motornom prostoru nećete moći da vidite veće razlike, ali nije zlato sve što sija… Kombinacija felni sa Cupra R modela od 19″ i Eibach opruga, dovode je na primerenu visinu, a zadnji štopovi predstavljaju lični pečat vlasnika. Enterijer je takođe pretrpeo izmene, ali kao i na eksterijeru sve je rađeno u OEM+ stilu, pa stičemo utisak celine, kao da je auto takav izašao iz fabrike.
U nastavku možete naći kompletnu listu modifikacija u trenutku fotkanja, a ako vas zanima zašto, kako i zbog čega je svaka od modifikacija rađena, detalje možete pogledati ovde – Seat Leon Cupra, jer je svaka stavka detaljno obrađena.

Modifikacije:
Seat Leon Cupra STAGE2+

  • Motor 2.0 TFSI
  • Forge Motorsport Oil Catch Can
  • Supersprint (Turbo downpipe kit + metallic kat 100 CPSI WRC, centre exhaust, rear exaust, oval endpipe)
  • Blow-off valve revision D
  • Audi S3 Intercooler + pipes
  • RS Customs upgraded fuel pump
  • ZF Sachs Performance clutch-flywheel kit 530+ Nm
  • NGK PFR7S8EG
  • Pipercross performance panel filter
  • Remap: Stage 2+ by TurboPerformance – 340KS, 460Nm
  • Boost: 1.6 bara; overboost: 1.8 bara
  • BSH Pendulum & Torque mount
  • Forge Motorsport Adjustable Short Shifter
  • Felne Ronal Potenza(Cupra R) 8×19 ET-53, GoodYear Eagle F1 Asymmetric 235/35/19
 


Facebook Komentari

Comments

Komentari

  1. Peca kaže:

    Fotke su vrhunske a auto jos bolji! Svaka cast za projekat!

  2. joemrda kaže:

    evo je hehe. euto je extra. sleeper, ne vidi se ni po cemu da je ispod haube azdaja koja ce ga pogurati do skoro 300 km/h.

  3. Markoni kaže:

    Malo je falilo da dobije hibrid-turbo i ode na 400+ KS, ali dobro, sta je tu je. I ovako je babaroga na putu… Fotke, kao i uvek, fenomenalne…

  4. ticbra-tdi kaže:

    sve je 5+

  5. dejan82 kaže:

    sve pohvale,a sto se tice hibridne turbine ostacemo uskraceni za detaljno obrazlaganje u dobro poznatoj nam temi :)
    bez obzira Cupra je jedinstvena kod nas

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

No nonsense –...

Mnogo mi je bilo teško da napišem uvod ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates