Oct
02

Opel Club Serbia skup, Šimanovci – pt.1

Sezona lova još nije počela, ali sezona skupova uveliko traje. Otišli smo u Šimanovce da bismo “ulovili” još jedan u nizu međunarodnih skupova domaćih auto klubova. Po slici možete lako zaključiti da je reč o Opel klubu Srbija.
Opel je u poslednjih 20 godina prilično podbacio na tržištu i ponudio nekvalitetna i nezanimljiva vozila, sa par izuzetaka koji ipak nisu uspeli da “izvuku” sivilo koje je vladalo proizvodnim programom. Slavna istorija velikog automobilskog imena u svetu automobilizma je potpuno izbledela. Sada, kada Opel opet prijatno iznenađuje inovativnim i zanimljivim modelima, sigurno je lepo je biti član kluba koji već sedam godina čeka da munja iz Rüsselsheim-a ponovo bljesne punim sjajem.
Na samom skupu, ipak, nismo videli veliki broj modela. Mali broj oldtimer-a i jednolična “ponuda” novijih modela je donekle pokvarila ukupnu sliku. Zvezda je svakako bila Omega Lotus, najsnažniji i, za mnoge, najbolji Opel svih vremena.
Ali, sjajna atmosfera na samom skupu, zanimljiv program, odlična klopa i pozitivan stav svih posetilaca je početni, negativni, utisak preokrenula u vrlo pozitivan. Ko nije bio, neka sam donese zaključak šta je propustio ostatkom slika.

 


Facebook Komentari

Comments

Trenutno nema komentara. Budite prvi!

Ostavite komentar

Budi u toku

  • Facebook
  • Twitter
  • Flickr
  • YouTube
  • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates