Sep
06

Toyota Club Serbia and Navak – pt.1

Septembar je mesec godišnjih skupova auto klubova i na tu istu praksu se navikavamo 5 godina unazad. Malo više automobila sa istim bedžom na jednom mestu, malo vožnje, igre za mlade i igračice za stare, klopa i piće i tu se otprilike završava skup. Ali vremenom su se neke stvari promenile, na bolje…Skup Toyota kluba Srbija ove godine je održan na NAVAK-ovom poligonu u Subotištu uz prisustvo članova kluba, predstavnika Toyota dilera, instruktora akademije i prijatelja kluba (čak i nas). Činjenica da je za mesto skupa izabran NAVAK dovoljno govori o daljem toku skupa i samom programu koji nas čeka.
Dok se ekipa okupljala, stizala su i test vozila među kojima je bio Lexus CT 200h i njegov brat Auris hybrid, Lexus IS 200d (vuhuuu), kao i ostali članovi Toyotine porodice, a na offroad poligonu su nas čekali već spremni Hilux-i i Land Cruiser-i. O svemu tome malo kasnije.
Što se tiče samih klupskih vozila, Toyota u Srbiji nikad nije nudila veliki izbor i svaki primerak je retkost (ne pričamo o Coroli, Yarisu ili Avensisu). AE86 tek u poslednje dve godine isplivava na površinu, Corole TS i Celice TS su češće, iskoči i po koja Supra starije generacije. Uostalom, pogledajte slike.

 


Facebook Komentari

Comments

Komentari

 1. SeiZ kaže:

  Cooooool

 2. TRIO_driver kaže:

  ODlicno je bilo!!

 3. Bosko (Smart Roadster) kaže:

  EXTRA !!!

 4. Milos kaže:

  RESPECT :D

 5. Mitar_bgd kaže:

  Bilo je neopisivo dobro!

Ostavite komentar

Budi u toku

 • Facebook
 • Twitter
 • Flickr
 • YouTube
 • RSS

Pretraga

Partneri

Popularno

Negde na brdovitom...

Kao što smo vam već najavili, priča o ...

Za ime Bloga...

Pre neki dan sam skoknuo do pijace da ...

Odžačari – Seat...

Škk dizel? Znam, simbol poljoprivrednih mašina, toplih stanova, ...

Saab il’ nikad

Svi već par godina čitate o propasti SAAB-a, ...

Za ime Bloga...

Godina iza nas i godine ispred nas. Kilo ...

Facebook updates

Twitter updates